• Χρειάζεστε Βοήθεια; Καλέστε μας
  • Ωράριο Λειτουργίας: 09:00 – 17:00
info@ana-x.eu

Έχετε Ερωτήσεις;

Τεχνική Υποστήριξη

Image

Τεχνική Υποστήριξη

Είμαστε δίπλα στην επιχείρησή σας, είτε πρόκειται για τον σχεδιασμό νέων υπολογιστικών συστημάτων, είτε για την αναβάθμιση της υπάρχουσας εγκατάστασης είτε για την υποστήριξη των συστημάτων και των χρηστών τους.

H πολυετής εμπειρία των τεχνικών μας στις υπηρεσίες Εταιρικής Τεχνικής Υποστήριξης υπολογιστικών συστημάτων, στο Service ηλεκτρονικών υπολογιστών και στην υποστήριξη δικτύων δεδομένων εγγυάται την αποτελεσματική αντιμετώπιση τυχόντος προβλήματος στα υπολογιστικά συστήματα της επιχείρησης σας καθώς και τον σχεδιασμό νέων υπολογιστικών συστημάτων με βάση τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό της επιχείρησής σας.

Τεχνική Υποστήριξη

Η ομάδα μας βρίσκεται δίπλα σας για τον προληπτικό έλεγχο/ανανέωση αλλά και την επίλυση τυχόντων προβλημάτων που αντιμετωπίζετε με το μηχανογραφικό σας εξοπλισμό.

Η εταιρία μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις τεχνικής υποστήριξης είτε μέσω μεμονωμένων συνεδριών είτε μέσω Συμβολαίων Τεχνικής Υποστήριξης ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης.

Μέσω τηλεφώνου, απομακρυσμένης πρόσβασης ή με επίσκεψη στο χώρο σας διασφαλίζουμε την απρόσκοπτη λειτουργία των συστημάτων σας.

Αναβάθμιση Υποδομών

Με γνώμονα την ορθή λειτουργία των συστημάτων σας και τις ανάγκες της επιχείρησής σας οι έμπειροι τεχνικοί είναι σε θέση να αναγνωρίσουν και να προτείνουν τον ιδανικό συνδυασμό αναβάθμισης λογισμικού, υπολογιστών αλλά και εγκαταστάσεων.

Από το λειτουργικό σύστημα ενός τερματικού έως την αναβάθμιση δικτυακού εξοπλισμού είμαστε δίπλα στην επιχείρηση σας ώστε να μεγιστοποιήσετε την αποδοτικότητα των συστημάτων σας χωρίς περιττά έξοδα και χρονοβόρες διαδικασίες. Συζητάμε μαζί σας τα προτερήματα κάθε εναλλακτικής ώστε να καταλήξουμε στο ιδανικό αποτέλεσμα.