• Χρειάζεστε Βοήθεια; Καλέστε μας
  • Ωράριο Λειτουργίας: 09:00 – 17:00
info@ana-x.eu

Έχετε Ερωτήσεις;

Digital Marketing

Image

Digital Marketing

Αναλαμβάνουμε τη διαφήμιση της επιχείρησής σας, δημιουργώντας και διαχειρίζοντας πλήρως τις διαφημιστικές καμπάνιες σας σε διαφορετικά μέσα και κοινωνικά δίκτυα. Προσελκύουμε έτσι νέους δυνητικούς πελάτες, αυξάνουμε τις πωλήσεις, ενδυναμώνουμε το brand σας και σας φέρνουμε πιο κοντά στους στόχους σας.

Στοχευμένη διαφήμιση στο Google

Κάθε καμπάνια Google Ads, είναι ουσιαστικά μια επένδυση του budget σας. Η διαφήμισή σας θα πρέπει να βρεθεί απ’ τα κατάλληλα άτομα, να περάσει το κατάλληλο διαφημιστικό μήνυμα και να τα τραβήξει να κάνουν κλικ σε αυτή. Η έμπειρη ομάδα μας στο digital marketing, μπορεί να βελτιστοποιήσει τις καμπάνιες σας με τέτοιο τρόπο, ώστε να αυξήσουμε τα κλικ (click through rate) και να πετύχουμε τα μέγιστα δυνατά ROAS με το ελάχιστο δυνατό CPC (κόστος ανά κλικ). Παρακολουθούμε τις καμπάνιες σας, ελέγχοντας το budget και μελετώντας στοιχεία από Google Analytics, ώστε να αναπροσαρμόσουμε τη βελτιστοποίηση.

Προσέγγιση Διαφήμισης

Μελετάμε την επιχείρησή σας και αναλύουμε την αγορά στην οποία λειτουργεί.

Στοχευμένη διαφήμιση στα Social Media

Ένα απ’ τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του social media advertising, είναι ότι μπορούμε να στοχεύουμε σε κοινό με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Όπως είναι για παράδειγμα το φύλο, η ηλικία και τα ενδιαφέροντα του κοινού σας. Η έμπειρη social media marketing (SMM) ομάδα μας, θα βελτιστοποιήσει κάθε διαφημιστική καμπάνια σας στα κοινωνικά δίκτυα, ανάλογα με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της επιχείρησής σας. Έτσι, οι διαφημίσεις σας θα φτάσουν στους σωστούς ανθρώπους, που είναι και οι πιθανοί πελάτες σας. Πετυχαίνουμε έτσι το μέγιστο δυνατό κέρδος για την αρχική σας επένδυση (ROI).

Προσέγγιση Διαφήμισης

Συνθέτουμε την καλύτερη δυνατή στρατηγική προώθησης, ανάλογα με τα κοινωνικά δίκτυα που χρησιμοποιείτε, τις ανάγκες και τους στόχους σας.